15 idei de modele de flyere

iDEi CreativE pentru modele de flyere

crazy flyers, 15 idei de modele de flyere, designs, design flyere
idei nebunesti – crazy flyers

Cu siguranta ati gasit pana acum mai multe idei de flyere, fluturasi, afise si pliante foarte atractive. Internetul e plin de design-uri bune si nebune.

Noi va postam aici 15 idei de modele de flyere care ne-au placut si pe care daca le-am primii pe strada sigur nu le-am arunca in primul cos de gunoi. De ce spunem asta? Pentru ca multe dintre ele nu isi ating scopul din anumite motive, mai mult sau mai putin importante. Primul contact de care trebuie sa se tina cont in momentul realizarii unui flyer sau afis este acela al impactului vizual, dar mai pe larg vom palavragi cu placere si spor despre asta intr-un post viitor.

Colectia de modele de flyere prezentate mai jos ne-au facut sa le observam din multitudinea de imagini si speram ca vor incanta si pe voi. Spor la rasfoit!

Ne-a placut si selectia lor: https://idevie.com/design/cool-and-attractive-flyer-designs-for-inspiration

15 idei de modele carti de vizita

Pentru ca majoritatea cartilor de vizita pe care le realizam urmeaza pasi standard, ne-am hotarat sa va prezentam si un altfel de carti de vizita. Toata lumea a primit sau a oferit la un moment dat o carte de vizita. Unele ni s-au parut banale, iar altele ne-au starnit interesul. Cel mai important lucru la o carte de vizita este sa atraga. Daca nu atrage nu conteaza ce ai scris pe ea. Iar cel mai simplu lucru prin care poate sa iti faca cu ochiul o carte de vizita, este designul acesteia, indiferent daca vorbim de graphic design, format atipic sau finisari inedite.

Mai jos va vom prezenta 15 idei de modele carti de vizita care speram sa va impresioneze si sa va schimbe putin perceptia clasica despre acestea. Enjoy!