Preturi print KayaPrint Shop Politehnica!

KayaPrint Shop este situat in apropiere de Politehnica in incinta Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, sector 6, la 2 minute de Metrou Politehnica si complexul studentesc Leu. Acest centru l-am deschis pentru a veni in sprijinul studentilor din zona. Incepand de acum, vom oferi o gama diversificata de servicii de print si copiere la cele mai bune preturi. De asemenea, de la acest centru se vor ridica si toate materialele si pe care le-ati comandat online.

Mai jos aveti lista de preturi pentru print si copiere dar si oferta standard de print si copiere pe care le puteti face la KayaPrint Shop Politehnica.

print alb negru – 0.13 lei/A4

print color – 0.59 lei/A4

copie alb negru, fata – 0.08 lei/A4

copie alb negru, fata-verso – 0.15 lei/A4 

indosariere arc plastic –  de la 1.49 lei

Speram ca v-am facut curiosi si va asteptam la noi. Pentru a fi la zi cu tot ceea ce postam de la shop, va invitam pe pagina noastra de Facebook.

In meniu, la Contact, aveti harta exacta cu locatia noastra sau va stam la dispozitie la 0732 050 591 / 0747 348 959 sau student[@]kayaprint.ro.

oferte-studenti,-copiere,-xerox,-print-alb-negru,-print-color-ieftin,-indosariere,-complex-leu,-politehnica,-centru-de-print, pret-print-color-A4-ieftin-bucuresti, KayaPrint Shop Politehnica, oferta print, print color, print alb-negru, copie xerox

pret-print-color-A4-ieftin-bucuresti, KayaPrint Shop Politehnica, oferta print, print color, print alb-negru, copie xerox