Plotare color si alb-negru

plotare bucuresti, plotare colorKayaPrint.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a realiza plotare de planse color si alb-negru.

Plotam planse la diferite formate incepand de la dimensiunea de A3 pana la A0+, la preturi accesibile indiferent de acoperirea de culoare. Pentru documentele care nu se incadreaza in formatele standard, va punem la dispozitie calcularea la metru patrat, astfel platesti cat printezi.

Plotarea planselor se realizeaza pe hartie standard de 80gr sau 180gr, iar in oferta noastra gasiti  si plotare de postere personalizate pe hartie fotografica special tratata, mata sau lucioasa  la o calitate superioara.

Atat pentru plotarea pe hartie standard, cat si pentru plotarea posterelor si afiselor se folosesc echipamente care folosesc 6 culori (C, M, Y, K, MK, Grey).

 Preturi plotare color!

plotare-color-alb-negru-planse-bucuresti-print-mari-dimensiuni

 *Preturile sunt finale si sunt exprimate in lei. Acestea sunt informative. Preturile finale se ofera prin mail, dupa vizualizarea materialelor pentru print. Ultima actualizare a acestora a fost realizata in 1 martie 2021.