Sisteme roll up, pop up, people stopper si rame click

sisteme-expozitionale, roll up, roll up ieftinSistemele roll-up sau pop-up reprezinta solutia optima de expunere in cadrul unei conferinte sau expozitii. Va oferim sisteme roll up de diferite latimi, cu afisaj pe o fata sau pe ambele. De asemena va punem la dispozitie si sisteme pop up de cea mai buna calitate.

sisteme-expozitionale-roll-up-pop-up-roll-up-ieftin-pret-roll-up-kaya-print

Sistemele roll up ieftine au inaltimea de 200 cm si latimi de 85, 100, 120 si 150 de cm, fiind realizate din aluminiu. Sistemul vine insotit de husa din material textil. Sistemele pop up sunt curbe, au inaltimea de 230 cm si latimi de 3×3 (2 panouri laterale de 67 cm si 3 panouri centrale de 70 cm) sau 4×3 (2 panouri laterale de 67 cm si 4 panouri centrale de 70 cm). Materialul standard pentru sistemul roll up este polipropilena mata sau lucioasa, cu o rezistenta foarte buna daca este expus la interior. Pentru expunerea la exterior va recomandam polipropilena waterproof.

In cazul pop-up urilor,  materialul folosit este penta-printul cu o grosime de 550 gr/mp, ceea ce ofera o rezistanta foarte buna in timp chiar daca sistemul este montat montat de mai multe ori.

De asemenea, va oferim si mese din PVC pentru promotii, rame click sau people stoppere.