Oferta Flyere Ieftine

oferta flyere, print flyere bucuresti, flyere ieftine, flyere ieftine bucuresti, pret flyere bucuresti

La KayaPrint.ro

Bucuresti gasesti o gama variata de flyere ieftine si pliante. Am cautat sa grupam cantitatile si formatele acestora la cel mai bun raport calitate/pret.

Materiale publicitare de promovare ca flyerepliantemape de prezentare sau brosuri sunt o buna modalitate de a prezenta serviciile firmei. La Kayaprint.ro gasiti intotdeauna oferte de pret avantajoase indiferent de ce anume va intereseaza. Verifica oferta curenta de flyere si gaseste varianta care se potriveste nevoilor tale.

flyere-ieftine-flyere-bucuresti-pret-flyere-kaya-print-print-flyere*Hartia de 150 gr/mp este folosita numai la Flyerele Digital, inlocuind hartia de 130 gr. Oferta valabila in limita stocului de hartie disponibil.

Preturile sunt exprimate in Lei si includ Tva!

tipografie-preturi-flyere-pliante-ieftine-bucuresti-kayaprint-print-flyere

Flyere si Pliante Offset

Termen de productie: 3-5 zile lucratoare

Pentru flyere si pliante offset puteti alege unul din pachetele noastre de 1250 buc, 2500 buc, 5000 buc sau 10.000 buc. Oferta este facuta pentru dimensiuni standard, dar la cerere putem lucra si pe dimensiuni atipice. Pentru cantitati mai mari de 10.000 bucati va rugam sa ne trimiteti cerere de oferta pe adresa de mail.

Flyerele si pliantele sunt realizate pe hartie lucioasa de 130 gr/mp, full color, fata-verso.

Termenul de executie de la bunul de tipar este de 2-5 zile lucratoare.

Flyere Digital

Termen de productie: 4-24 ore

Flyerele Digital sunt realizate pe hartie lucioasa de 150 gr/mp. Acestea se adreseaza clientilor care au nevoie de o cantitate mica intr-un timp cat scurt, dar si de o calitate asemanatoare flyerelor offset. Acestea sunt realizate pe echipamente digitale, putand printa pe hartie si carton de pana la 350 gr/mp.

 *Preturile sunt finale si sunt exprimate in lei. Acestea sunt informative. Preturile finale se ofera prin mail, dupa vizualizarea materialelor pentru print. Ultima actualizare a acestora a fost realizata in 1 martie 2021.

Save

Save

Save